4.3.16

WOK DE VERDURES AMB TATAKI DE TONYINA


 

Ingredients i elaboració per a 4 persones

2 pastanagues.
1 porro.
1 pebrot vermell.
1 carbassó.
Oli d'oliva .
500 gr de tonyina fresca.
Llavors de sèsam
Salsa de soia

Netegem bé les verdures.
Tallem les verdures per separat a juliana.
Posem una mica d'oli d'oliva en el wok i les anem fent: primer la pastanaga, després el pebrot, més tard el porro i finalment el carbassó.
Les verdures han de quedar al dente.
Fora del foc afegim la salasa de soia.
Reservem.
Per al tataki posem les llavors de sèsam a torrar en una paella sense oli.
Posem en un morter i les aixafem amb el morter.
Fem els tatakis amb el foc fort pels 4 costats.
Ha de quedar ben marcat i pràcticament cru per dins.
Retirem del foc i l'arrebossem amb el pols de sèsam.
Per a servir posem les verdures en el plat amb el tataki de tonyina per sobre i servir calent, amb la salsa de soia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada