9.3.16

XIPS DE PLÀTAN AMB GUACAMOLE


 

Ingredients i elaboració

1 plàtan mascle.
1 litre d'oli de girasol .
Sal .

Pelem el plàtan, el tallem amb l'ajuda d'una mandolina o màquina de tallar fiambre.
Anem posant les llesques sobre paper per a que es vagi  absorbint tota la humitat.
Quan estigui ben sec posem en oli ben calent per separat fins que quedi ben fregit.
Retirem, posem en paper de cuina i posem sal.
Quan estiguin tots fregits juntem i servim d'aperitiu amb el guacamole.

Guacamole

2 alvocats madurs .
3 tomàquets ben vermells canaris.
1/2 ceba dolça
Coriandre al gust, sal, pebre, el suc d'una llimona, cibulet.

Pelem i traiem l'os de l'alvocat.
Trinxem amb una forquilla fins que ens quedi una pasta fina.
Afegim sal, pebre i el suc de la llimona.
Tallem la ceba molt fineta i el tomàquet sense llavors.
Barregem tot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada