8.4.16

ARRÒS AROMÀTIC 8 DELÍCIES



Ingredients i elaboració per a 6 persones

500 gr d'arròs jazmín
150 gr de gambes pelades petites
1 pastanaga gran tallada a dauets petits.
100 gr de pernil dolç tallat a dauets
2 ous
100 gr de xampinyons sencers
100 gr de surimi
100 gr de soja germinada
100 gr de pèsols cuits
Salsa de soja oriental al gust

Couem l'arròs amb un litre d'aigua uns 12 minuts fins que quedi sec.
Deixem reposar 10 minuts.
Posem una mica d'oli i oxigenem removent-lo.
Reservem.
Bullim la pastanaga fins que estigui cuita.
Retirem i refredem.
Batem els ous i els fem en una paella amb sal i sucre.
Ha de quedar molt fina.
Retirem i quan estigui freda tallem a tires fines.
Netegem els xampinyons i els tallem per la meitat.
Sofregim en una paella fins que estiguin cuits.
Afegim la pastanaga, les gambes, el pernil dolç, els pèsols i la soja germinada.
Afegim l'arròs i la salsa de soja al gust.
Acabem afegint el surimi i les tires de truita.
Servim calent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada