15.4.16

ARRÒS CARIBENY AMB POLLASTRE


 

Ingredients i elaboració per a 6 /8 persones

½ kilo d'arròs blanc rodó bullit
50 ml de suc de pinya en almívar.
Mitja pinya natural
1 coco natural
1 pote de llet de coco .
2 pits de pollastre tallades a dauets petits.
Sal, pebre, oli d'oliva
Menta picada al gust.

Bullim l'arròs amb el suc del coco, la llet de coco, el suc de la llauna de pinya en almívar i una mica d'aigua i sal i pebre negre.
Couem fins que estigui cuit al dente.
Colem i oxigenem 10 minuts fins que es refredi l'arròs.
Sofregim el pollastre fins que estigui cuit.
Retirem i tapem amb film per a que no es resequi i el deixem refredar.
Barregem l'arròs amb les dues pinyes, el coco, el pollastre, oli d'oliva i menta picada. 
Servim fred per a amanida.
També es pot menjar calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada