15.4.16

BACALLÀ LAGAREIRO AMB PATATES I BRÒQUIL



INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 trossos de bacallà de 200 grams cada 1 .
12 patates “platillo”
 4 grans d'all, 1 fulla de llorer, julivert, sal, pebre.
1 bròquil, 2 ous, llet, 1 llimona, mantega, pa ratllat, oli d'oliva .

ELABORACIÓ

Desalem el bacallà, l'escorrem i assequem amb draps nets de cuina.
En un recipient posem l'all trinxat, el suc d'una llimona, el pebre negre, el julivert i el llorer. Col·loquem els lloms de bacallà i cobrim de llet.
Deixem marinar 3 hores.
Netegem i couem la patata amb sal gruixuda al forn a 180º, fins que estiguin fetes.
Assequem el bacallà amb l'ajuda d'un drap net i passem per ou batut i pa ratllat.
Col·loquem en una safata de forn amb una nou de mantega a sobre de cada llom.
Ruixem amb oli, l'all de la marinada i 3 cullerades de llet de la marinada.
Fornegem 15 minuts amb el forn a 180º ruixant sovint.
Couem el bròquil al vapor fins que estigui al dente.
Aixafem les patates amb la ma i afegim juntament amb el bròquil i el bacallà i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada