8.4.16

BOCINETS DE PEIX AMB CROSTRA D'AMETLLES



Ingredients per a  20 bocinets aproximadament

600 gr de peix net, filetejat i sense espines
110 gr de farina d'ametlless o ametlles triturades
40 g de pa ratllat
Ratlladura de mijta llimona
Oli d'oliva verge extra
Sal  
Pebre negre
Herbes triturades: julivert, romaní, marduix...

Preparació

Tallem el peix a trossos mitjans tractant de que siguin més o menys iguals, per a que la cocció sigui uniforme. Salpebrar i reservar.
Triturar totes les herbes aromàtiques molt fines, per a que s'enganxin als trossos de peix.
En un bol barregem la farina d'ametlles amb el pa ratllat, afegim les herbes aromàtiques i la ratlladura d'una llimona.
Salpebrem.

Posem una mica d'oli en un plat fons, mullem els trossos de peix en aquest oli i empanem amb el compost de farina d'ametlles i pa ratllat.
Cobrim amb paper vegetal una safata de forn i untar amb oli.
Posar els bocinets i cuinar al forn durant 10-12 minuts a 250º.
Esperar fins que estiguin daurats.
Servir calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada