19.4.16

CALAMARS FARCITS





Ingredients i elaboració per a 6 persones

12 calamars per farcir nets
½ kilo de barreja de carn picada de porc i vedella
1 carbassó petit
2 cebes
1 ou
Una picada d'all i julivert
1 pberots verd
4 tomàquets madurs ratllats
Un rajolí de vi blanc
6 caps de gambes
Sal, pebre negre, oli d'oliva.

Barregem la carn picada amb la picada d'all i julivert, l'ou, el carbassó ratllat, sal, pebre negre amb les gambes, les potetes i tentacles dels calamars molt picats.
Farcim els calamars sense omplir-los del tot.
Els tanquem amb un escuradents.
Enfarinem els calamars i els marquem en una cassola per tots dos costats.
Reservem.
En la mateixa cassola ofeguem la ceba fins deixar-la ben feta.
Afegim pebrot verd i una mica d'all picat.
Afegim el tomàquet ratllat i deixem fins que evapori la seva aigua de vegetació.
Per altra banda sofregim els caps de les gambes i afegim 3/4 de litre d'aigua.
Deixem bullir 10 minuts.
Triturem i colem.
Afegim el sofregit i deixem reduir.
Afegim els calamars i deixem coure uns 35 minuts a foc suau.
Deixem reposar abans de servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada