8.4.16

FILET DE LLOBARRO SALVATGE AMB CROSTRA DE VERDURES DE TEMPORADA

 

Ingredients i elaboració per a 6 persones

2 cebes de Figueres tallades molt petites
2 tomáquets naturals ratllats
150 gr de pèsols frescos
150 gr de faves fresques 
150 gr de tirabecs 
Sal, pebre negre, pebre vermell dolç, oli d'oliva 
1 nyora.
2 cullerades de farina.
Vi blanc.
Brou de peix.
6 filets de llobarro sense espines
6 grans d'all.
3 rebanades de pa sec 
Una mica de julivert
1 mica de safrà 
1 mica de maionesa cassolana 

Fem un brou de peix amb els caps dels llobarros i una mica de peix de roca sofregit en una mica d'oli i cobrint-lo amb un litre d'aigua.
Deixem coure 15 minuts.
Colem i reservem.
Posem una nyora sense llavors en una mica de brou calent, quan estigui tova triturem i reservem.
Sofregim la ceba fins que estigui ben confitada.
Afegim el tomàquet i deixem fins que perdi l'aigua
Afegim els pèsols, tirabecs i les faves amb les nyores triturades i deixem 10 minuts.
Afegim una mica de pebre vermell dolç i mullem amb una mica de vi blanc.
Quan evapori cobrim amb el fumet de peix i deixem que cogui una mica fins que les verdures quedin al dente.

Daurem els alls en oli.
Retirem i sofregim les ametlles.
Retirem i posem el pa i fregim pels dos costats.
Afegim el julivert i retirem tot.
Triturem amb una mica de fumet i el safrà.
Ha de quedar molt dens i fi a l'hora 

Fem els filets de llobarro pels dos costats.
Cobrim la carn blanca de crostra.
Posem un fil de maionesa casera i gratinem.
Presentem el llobrarro a sobre de les verdures estofades calentes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada