8.4.16

MAGDALENES AMB MADUIXETES DEL BOSC I XOCOLATA


 

Ingredients i elaboració per unes 25 magdalenes

290 gr de farina comuna
60 gr de fécula de patata 
260 ml d'oli de girasol
4 ous sencers
50 ml de llet 
50 ml de nata 35% materia grassa 
10 gr de impulsor en pols
La ratlladura d'una llimona 
250 gr de sucre 
Pepites de xocolata 
Maduixetes del bosc 

Montem les clares d'ou molt fortes.
A mig montar, incorporem el sucre a poc a poc sense parar de remoure.
Afegim els rovells d'ou a poc a poc, 1 a 1.
Incorporem la llet i després la nata sense parar de remoure.
Tamisem la farina en un altre bol amb l'impulsor i anem incorporant a la barreja a poc a poc.
Farcim els motlles de magdalenes fins a la meitat repartint les pepites de xocolata.
Deixem reposar 15 minuts.
Abans de posar al forn repartim unes quantes maduixetes del bosc i una mica de sucre per sobre.
Couem uns 15 minuts per la part de baix.
Encenem la part de dalt i deixem 10 minuts més.
Obrim una mica el forn i deixem 5 minuts més.
Deixem reposar i refredar abans de menjar-les. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada