15.4.16

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS I GAMBES




Ingredients i elaboració per a 4 persones

8 pernilets de pollastre.
4 escamarlans.
8 gambes llagostineres.
Un bon brou de peix.
Safrà.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 picada d'all i julivert.
1 ceba.
Brandy.
Maizena.

Traiem els caps a les gambes, les sofregim amb una mica d'oli, triturant-les bé per a treure tot el suc i afegim un rajolí de brandy.
Quan evapori l'alcohol afegim el brou de peix i deixem bullir lentament 20 minuts.
sofregim les gambe si els escamarlans en una cassola pels 2 costats i retirem.
A la mateixa cassola posem els pernilets de pollastre i els sofregim fins que quedin ben daurats.
Posem en una safata de forn.
A la substància que queda a la cassola li afegim brou ben calent, rasquem bé i ho posem tot a la safata.
Colem el brou, espessem amb una mica de maizena i posem a la mateixa safata amb el pollastre. Fornejar a 150º durant 1 hora i 15 minuts més o menys.
Quan faltin 15 minuts, abocar la picada d'all i julivert, les gambes i els escamarlans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada