8.4.16

RAPE A L'ALL CREMAT


Ingredients i elaboració per a 6 persones

12 trossos de rap
4 patates mitjanes per coure
10 grans d'all pelat
6 tomàquets madurs
12 gambes llagostineres
Una mica de pa dur
12 ametlles crues
Sal, pebre, julivert, oli d'oliva

Pelem les gambes i reservem.
Sofregim els caps i triturem amb l'ajuda d'una ma de morter.
Posem pebre vermell dolç i vi blanc.
Afegim 2 litres d'aigua i deixem coure 15 minuts.
Triturem i colem pel xino. Reservem.
Fregim els alls lleugerament amb oli d'oliva i els retirem. Reservem.
En el mateix oli fregim el pa i les ametlles pels dos costats. Retirem i reservem.
Escaldem els tomàquets, refredem en aigua freda, pelem, buidem de llavors i tallem en concassé.
Els sofregim en l'oli de fregir el pa fins que estiguin sofregits.
Afegim el brou de peix i deixem coure 5 minuts.
Afegim les patates trossejades grosserament i deixem coure 10 minuts a foc suau.
Afegim els trossos de rap i deixem coure 10 minuts més.
Triturem els alls amb el pa i les ametlles fregides amb una mica de brou del guisat i aboquem a la cassola.
En l'últim moment afegim les gambes.
Deixem reposar i servim calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada