29.4.16

ROMESCADA DE CONILL AMB CIRERES I VERDURES



Ingredients i elaboració per 4 persones

1 conill tallat a trossos petits
1 cap d'alls
Una mica de safrà
1 mica d'ametlla crua
1 grapat d'avellanes torrades
1 nyora
4 tomàquets madurs triturats i colats.
100 ml de vi blanc.
Oli d'oliva, sal i pebre negre
500 ml de brou d'au
1 culleradeta petita de concentrat de carn
Patates baby
2 pastanagues tallades a bastonets grossos

Torrem les ametlles, avellanes i el cap d'all desgranat
Posem a remull la nyora sense llavors amb el brou de pollastre calent 
Sofregim el fetge del conill
Juntem tot i triturem en una mica de brou
Reservem
Salem els trossos de conill i els sofregim en una cassola per tots dos costats.
Retirem i reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada ben petita fins que caramelitzi be.
Reincorporem el conill.
Quan estigui tot sofregit afegim el vi i deixem que evapori l'alcohol.
Afegim brou perquè cobreixi i tapem la cassola.
Deixem coure lentament uns 30 minuts fins que el conill estigui ben tendre.
Destapem i posem les cireres panses i la picada de la romescada i deixem que faci xup xup 10 minuts.
Bullim les pastanagues i les patates i saltem en una mica d'oli amb mantega
Les afegim a la cassola.
Està millor si es deixa reposar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada