20.4.16

SOUFFLE D'ARRÒS DE LA CAMARGA





Ingredients i elaboració per a 8 persones

3 tasses d'arròs vermell de la Camarga cuit
Oli d'oliva, sal, pebre negre, sucre
1 ceba de Figueres
1 pebrot vermell petit picat
2 pastanagues ratllades
200 gr de xampinyons
1 nou de mantega
Julivert picat
3 ous grans
1 sobre de llevat

Sofregim la ceba tallada ben petita.
Quan estigui feta afegim la pastanaga ratllada iels xampinyons ben petits.
Un cop perdi tot l'aigua de vegtació retirem del foc i afegim el julivert
Couem l'arròs. Ha de coure's una part d'arròs per tres d'aigua amb sal, tapat, durant uns 45 minuts a foc lent fins que quedi sec.
Barregem l'arròs amb el sofregit.
Afegim la mantega
Afegim els rovells dels ous i el llevat.
Batem les clares amb una cullerada de sucre fins que quedin ben firmes
Afegim la preparació amb moviments arrebossants de dalt a baix.
Posem la barreja en motlles aptes per a souffles.
Posem el forn preescalfat a 180º 35 minuts.
Servim immediatament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada