20.4.16

TRONC D'ARRÒS I MARISC




INGREDIENTS PER A 6 PERSONES I ELABORACIÓ

250 gr. d'arròs
100 gr . de gambetes i carn de musclos congelats .
1 cueta de rap
Palets de cranc.
Mig pot de maionesa.
Ketchup
Salsa Worcestershire ( Perrins ) suc de taronja
7 làmines de gelatina
Sal .

Bullim l'arròs durant 20 minuts. Refredem, colem i reservem.
Fem salsa rosa amb mig pot de maionesa, el ketchup, la salsa perrins i una mica de suc de taronja. Batem bé i reservem.
Trossegem el rap i bullim amb les gambetes i la carn de musclo 2 minuts. Refredem i afegim els palets de cranc trossejats.
Posem les làmines de gelatina i quan estiguin toves treiem i escalfem fins que es dissolguin. Afegim a poc a poc a la salsa rosa sense deixar de remoure.
Juntem el marisc amb la salsa rosa i finalment l'arròs fins que quedi la barreja ben homogeneitzada.
Posem en un motlle i servim.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada