15.4.16

VERAT MARINAT AMB MENTA



Ingredients:

• 1 kg de verat
• 2 llimones a rodanxes
• 2 branquetes de menta

Preparació:
Netejar els verats traient-los les tripes i els caps. Netejar amb aigua corrent, per a treure'ls la sang i després posar a bullir en aigua uns minuts. Escorrer i treure la pell i les espines. Tallar a trossos. Netejar i tallar les llimones a rodanxes. Netejar i tallar les fulles de menta finetes. Posar els trossos de verat en un pot de vidre amb les rodanxes de llimona, la menta i cobrir amb oli d'oliva. Tapar el pot, guardar a la nevera i consumir durant els 3 dies següents.

Mol important:
· el pot ha d'estar molt net (millor si està esteril·litzat), ben assecat i amb tapa hermètica.
· l'oli ha de cobrir bé tots els ingredients per a una bona conservació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada