17.5.16

MAGDALENES DE CANYELLA




INGREDIENTS (per 12 unitats)

60 ml d’oli d’oliva
180 ml de compota de poma
150 gr de sucre integral de canya
210 gr de farina d’espelta
1 i ½ c.p de llevat en pols
60 ml de llet de civada
2 c.s de sirope d’àgave
1 c.s de llavors de lli mòltes
1 c.s de canyella en pols
Llavors de lli o sèsam(per a decorar)

PREPARACIÓ:

1. Primer de tot pre escalfem el forn a 180ºC i preparem els motlles de les magdalenes amb els papers que farem servir.
2. En un bol, batem l’oli amb el puré de poma i el sucre integral de canya.
3. En un altre bol, tamissem la farina i el llevat i afegim les llavors de lli mòltes.
 4. Incorporem la barreja de farina a la del puré de poma, removent bé.
5. Un cop la massa és homogènia, hi afegim el concentrat d’àgave i, finalment, la llet de civada, barrejada amb la cullerada de canyella. Continum barrejant fins aconseguir una massa ben homogènia.
6. Repartim la massa entre les càpsules i les omplim fins a la meitat.
7. Espolvoregem unes quantes llavors de sèsam o lli per sobre.
8. Cuinem al forn entre 22-25 minutos o fins que estiguin daurades i si al punxar-les amb un escuradents, aquest surt net.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada