8.6.16

AMANIDA DE RAP ALLAGOSTAT AMB SHITAKES I SALSA TÀRTARA


 

Ingredients i elaboració per a 6 persones .

Brots tendres d'enciams variades.
2 tomàquets xerries tallats per la meitat.
1 ceba tendra
250 gr de rebozuelos frescos de temporada o shitakes
Nachos de blat mòlts a la pedra

Tallem el rap en 2 lloms i salpebrem.
Estirem un film i posem pebre vermell i emboliquem com si fos un rulo.
Cordem amb fil de cuina.
Deixem refredar.
Piquem uns nachos amb l'ajuda d'un morter. Reservem.
Tallem a rodanxes els tomàquets i les cebes a juliana fina.
Netegem be els rebozuelos intentant que no agafin massa humitat.
Els sofregim fins que perdin la seva aigua.
Rectifiquem de sal i pebre. Reservem.

Per montar el plat posem els brots tendres en el plat amb forma de bouquet.
A sobre els rebozuelos ben distribuits, la ceba tendra, l'alvocat, les rodanxes de tomàquet assaonats, els nachos picats, rodanxes de rap allagostat i per sobre la salsa tàrtara.

Ingredients i elaboració de la salsa tártara

1 ou mitjà, oli de girasol , suc de ½ limona.
1 cullerada sopera de tàperes molt picades.
1 cullerada sopera de cogombres en vinagre molt picats.
1 ceba blanca tallada molt petita.

Fem una maionesa batent l'ou amb sal i el suc de llimona, afegint l'oli en fil fins que monti.
Ha de quedar espesa.
Afegim la resta d'ingredients picats molt fins.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada