30.6.16

CARPACCIO DE GAMBES AMB VINAGRETA DE FESTUCS



Ingredients i elaboració per a 4 persones

12 gambes vermelles.
1 llimona.
Aove , sal , pebre.
Pa de motlle sense crostra.
Tomàquets secs deshidratats.
Una mica de cibulet picat.
Tomàquets xerris
1 prèssec de vinya
Mostassa antiga

Pelem les gambes i els traiem la tripa.
Les posem entre 2 trossos de paper film i aplastem amb un corró donant-li forma de la base del plat on les anem a posar.
Fiquem al congelador.
Per al muntatge del plat ruixem llimona en el plat amb aove, sal, pebre i vinagreta de festucs.
Traiem el carpaccio de gambes.
Retirem la primera capa de paper, posem en el plat i retirem la segona capa.
Posem trossets petits de prèssec amb oli per sobre i una mica de brots tendres amb tomàquets xerris i la vinagreta de festucs per sobre.
Servim amb torrades de tomàquets secs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada