8.6.16

CEBITXE MEXICANO


 

Ingredients i elaboració per a 6 persones

400 gr de rap.
400 gr de tonyina fresca.
400 gr de salmó fresc.
8 limes
4 llimones
1 branca d'api picada .
2 cebes vermelles tallades a juliana molt fina.
1 pebrot verd italià tallat a juliana molt fina.
4 tomàquets vermells tallats a concassé
1 cullerada de coriandre picat
2 cullerades de salsa de soia.
1 cullerada de ketchup.
1 mica d'orenga
Sal.
Pebre

Netegem be els peixos d'espines i pells.
Els tallem ben petits i posem en una safata amb el suc dels cítrics mitja hora.
Traiem el peix del suc.
Afegim el coriandre, l'api, la ceba vermella, el pebrot italià, l'orenga, la sal, el pebre, la salsa de soia i el ketchup.
Removem amb cura.
Deixem refredar en la nevera i servim ben fred. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada