8.6.16

ENCHILADAS DE POLLASTRE



Ingredients i elaboració

4 pits de pollastre
8 tortillas de blat
1 pastanaga
1 porro
1 branca d'api
4 cebes
4 pebrots verds
2 pebrots vermells
1 gra d'all
125 g de formatge parmesà
60 ml de nata líquida
oli d'oliva
sal
pebre negre

Trossegem el porro, la pastanaga i l'api i coure en una cassola amb abundant aigua, sal, pebre i un gra d'all.
Quan bulli, introdueix el pit, baixa el foc i cuina durant 12 minuts. Esmicola el pit de pollastre i reservem.
Cola el brou i reserva.
Talla els pebrots en juliana i ofega'ls en una paella amb una mica d'oli i sal. Afegeix una mica del brou de coure el pit i tritura.
Afegeix la nata i una mica de sal.
Remou i reserva.
Per a caramelitzar la ceba, talla-la a tires i posa-la en una paella amb una mica d'oli i sal a foc lent durant 15-20 minuts.

Farceix les tortillas de blat amb el pollastre.
Tanca-les amb un escuradents i fregeix-les en una paella amb abundant oli calent.
Escorreix sobre paper absobent. Talla per la meitat i posa-les en una cassola de fang i plat profund.
Tira la ceba per sobre i la salsa de pebrots.
Esmicola amb formatge ratllat i gratina al forn durant 2-3 minuts.
Serveix de seguida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada