30.6.16

FIDEUS YAKISOBA


 

Ingredients i elaboració per a 4 persones

200 grams de fideus soba japoneses a l'ou.
Salsa yakisoba al gust.
100 grams de bacó a tires.
100 gr de gamba cuita petita.
2 pastanagues tallades molt petites.
Mitja col tallada molt fina.
3 gots d'aigua
Pebre picant (caiena) al gust, sal, oli d'oliva.

Posem la col i la pastanaga a sofregir en el wok 10 minuts a foc mig.
Afegim les gambes en l'últim moment.
Quan estigui tot ben cuit reservem en una font.
Netegem el wok amb un paper.
Posem la meitat de l'aigua a escalfar en el wok amb les caienes.
Posem els fideus en bloc i deixem 2 minuts.
Els girem.
Anem afegint l'aigua fins que els fideus quedin solts i cuits.
Removem amb cura que no es trenquin.
Quan hagin absorbit tot l'aigua aboquem salsa yakisoba al gust.
afegim la resta d'ingredients reservats.
Removem bé i servim calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada