14.6.16

GALETES SABLE SALADES D'ESPÈCIES BANYADES AMB XOCOLATA



Ingredients:

200 gr de farina .
Mijta culleradeta de café de sal.
100 gr de mantega tallada a daus.
1 ou gran
2 cullerades de sal .
Sésam torrat.
Espècies ( curry , cardamom, comí …)
Ametlla a làmines.
100 gr de xocolata fondant .

Per a fer la massa posem en un bol la farina amb la sal, les espècies, el sésam torrat i anem incorporant la mantega a poc a poc treballant-la amb els dits.
Incorporem l'ou i treballem la massa fins que es formi una bola.
Deixem reposar uns 10 minuts a la nevera.
Traiem i estirem amb l'ajuda d'un corró treballant únicament en una sola direcció i coloquem en un motlle ajustant la forma de la massa.
Tallem els snacks de la manera que més ens agradi.
Posem al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts fins que agafin color
Retirem i posem en una reixeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada