8.6.16

TARTALETES FINES DE MADUIXA AL PEBRE


Ingredients i elaboració

1 planxa de pasta de full.
400 gr de maduixes de temporada .
Pebre de 5 baies molides , 4 cullerades de sucre.
100 cl d'aigua, 2 fulles de gelatina neutra .
1 rovell d'ou, fulles d'alfàbrega fresca .

Netegem les maduixes, les tallem fines i deixem macerar amb el pebre i el sucre 2 hores.
Estirem una mica la pasta de full amb un corró.
Tallem amb un motlle talla-pastes els discos que necessitem.
Els posem en una safata de forn amb paper vegetal de forn i els fornegem 15 minuts.
Traiem, pintem amb el rovell d'ou amb una mica d'aigua i fornegem 5 minuts més.
Traiem i reservem.
Posem la gelatina a remull 5 minuts.
Posem a escalfar 100 cl d'aigua. Quan estigui calenta afegim la gelatina sense parar de remoure juntament amb el suc de maceració.
Posem les làmines de maduixes ben disposades sobre els discos de pasta de full i els pintem amb gelatina amb l'ajuda d'un pinzell.
Posem per sobre sal maldon i unes fulles d'alfàbrega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada