30.6.16

TARTAR DE XAMPINYONS AMB FOIE


Ingredients i elaboració per a 4 persones

250 gr de xampinyons  grans .
Aove , sal , pebre,
El suc de 3 limes .
Una mica de vinagre de poma.
1 nou de mantega
1 poma golden tallada a esgrills petits
2 cullerades de sucre
2 xalotes picades molt petites
Virutes de foie micuit
Cristalls de sal
Crema de vinagre balsàmic .

Netegem els xampinyons i tallem a fines rodanxes.
Els macerem amb el suc de lima, el vinagre, la sal, pebre i oli d'oliva durant mitja hora, removent de tant en tant.
Cuinem la poma amb el sucre i la mantega fins que es tovi.
Retirem i deixem refredar. 
Per al muntatge del plat disposem els xampinyons ben possats en el plat escorreguts en un motlle
Posem per sobre unes quantes làmines de poma i virutes de foie micuit.
Reguem amb una mica de crema de vinagre balsàmic i cristalls de sal.
Servim immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada