8.6.16

TOMÀQUETS FARCITS DE GUACAMOLE I FORMATGE FRESC



Ingredients i elaboració per a 6 persones

6 tomàquets carnosos ben vermells.
1 ceba tendra
3 alvocats en el seu punt de maduració
Sal , pebre , oli d'oliva.
Requesón o formatge fresc
Coriandre picat.

Rentem els tomàquets i els fem una creu. 
Els bullim en abundant aigua amb sal 30 segons.
Els traiem i posem ràpidament en aigua freda amb gel.
Els pelem i tallem els caps per a fer un forat.
Els buidem de llavors, posem sal i pebre per dins i fora i reservem.
Els caps que hem tallat, els piquem a trossos petits i els reservem. 

Per al guacamole, obrim els alvocats i els buidem amb l'ajuda d'una cullera.
Trinxem l'alvocat amb l'ajuda d'una forquilla.
Piquem la ceba i els caps del tomàquet reservat i juntem amb l'alvocat.
Salpebrem.
Paral·lelament trinxem, també amb l'ajuda d'una forquilla, el requesón i salpebrem.

Farcim els tomàquets amb el formatge i el guacamole.
Posem coriandre picat i decorem amb amanida mezclum amb vinagreta o brots germinats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada