8.6.16

TORRADETES D'ESCALIVADA AMB MOUSSE DE SALMÓ FUMAT




Ingredients i elaboració

1 pebrot vermell, 1 albergínia, 1 ceba dolça.
1/2 barra de pa d'ahir.
2 tomàquets madurs, 1 gra d'all
Sal, pebre negre, oli d'oliva.
200 cl de nata per montar
60 gr de salmó fumat.
Cibulet picat o julivert.

Unes hores abans fem l'escalivada possant els pebrots vermells, les alberginies i les cebes al forn preescalfat a 180º.
Les anem donant la volta de tant en tant fins que estiguin fetes.
Traiem del forn i posem en un bol tapat amb film i deixem refredar.
Pelem i tallem totes les verdures a trossos petits i la barregem.
Salpebrem.
Piquem el salmó molt petit i reservem.
Batem la nata, que ha d'estar ben freda.
Quan estigui a mig montar afegim sal i pebre al gust i deixem cremosa.
Incorporem el salmó i barregem bé.
Tallem el pa a rodanxes diagonals i torrem per ambdòs costats.
Per montar refreguem una mica d'all en cada llesca, tomàquet ratllat amb sal i oli.
a sobre una mica de barreja d'escalivada i a sobre la mousse de salmó, coronat amb una mica de cibulet picat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada