8.6.16

XUPITOS DE GASPATXO VERD D'ALVOCAT AMB MATÓ I ANXOVES


 

INGREDIENTS I ELABORACIÓ

½ kg. de tomàquets verds.
1 pebrot verd italià
½ ceba
1 gra d'all sense germen.
1 cogombre pelat sense llavors.
100 gr. de meló
2 alvocat
2 cullerades de vinagre de xeres.
100 ml. d'oli d'oliva verge.
1 litre d'aigua mineral
Mató
Anxoves

Fregim els daus de pa i reservem.
Per al gaspatxo triturem totes les verdures, menys l'alvocat, amb l'aigua mineral, el vinagre i la sal.
Un cop triturat pasem pel colador xino.
Un cop colat, pelem els alvocats i afegim al gaspatxo i tornem a triturar per a que espesi amb l'alvocat.
Afegim l'oli d'oliva i batem manualment.
Rectifiquem de sal i pebre i reservem en la nevera.
Per a emplatar servim ben fred amb boles de mató barrejat amb anxoves picades i uns daus de pa fregit. 
Freímos los dados de pan y reservamos.
Para el gazpacho trituramos todas las verduras , menos el aguacate , con el agua mineral , el vinagre y la sal.
Una vez triturado pasamos por el colador chino.
Una vez colado pelamos los aguacates y añadimos al gazpacho y volvemos a triturar para que espese con el aguacate .
Añadimos el aceite de oliva virgen y batimos manualmente.
Rectificamos de razonamiento y reservamos en la nevera.
Para emplatar servimos bien frío con bolas de requesón mezclado con anchoas picadas y unos dados de pan frito


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada