20.7.16

AMANIDA D'ARRÒS INTEGRAL, MONGETA TENDRA I RÚCOLA




INGREDIENTS (per a 4/6 persones)

200 g d’arròs integral
500 g de mongetes verdes
1 llimona
50 g de festucs
2 escalonies
100 g de rúcola
1 c.p de farigola fresca
5 c.s d’oli d’oliva verge extra
Pebre
Sal

PREPARACIÓ:

1. Bullim l’arròs uns 40 minuts en una olla amb aigua salda. Escorrem, refresquem i deixem refredar.
2. Traiem les puntes a les mongetes, les tallem a bocins i les escaldem durant 4 minuts. Refresquem en un bol amb aigua amb gel per tallar la cocció i fixar el color.
3. Ratllem la pell de la llimona i en traiem els grills “a lo viu”. Apretem les restes amb les mans per treure’n el suc (en necessitarem dues cullerades).
4. Fem una vinagreta amb les escalonies picades molt fines, sal i pebre al gust, les fulles de la farigola fresca, l’oli d’oliva, els suc i la ratlladura de la pell de la llimona i la meitat dels festucs picats.
5. Muntem l’amanida barrejant l’arròs, les mongetes, la rúcola amb l’amaniment, decorem amb els festucs restants i bocinets de llimona. Servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada