INGREDIENTS (per a 4/6 persones)
150 ml de llet de coco
6 pebrots vermells mitjans
1 porro
1 ceba mitjana
1 c.p de vinagre de Mòdena
1 c.s d’oli d’oliva
coco ratllat
tamari o sal
brou vegetal (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Rentem els pebrots, els untem amb oli i els escalivem al forn a 180ºC uns 25 minuts. Es deixen refredar, es pelen i es reserven.
2. Mentrestant, s’escalfa l’oli en una paella i saltegem la ceba juntament amb el porro, tallats en juliana.
3. En una batedora americana, triturem les verdures amb la llet de coco i s’afegeix el brou, si fos necessari, per ajustar la textura desitjada.
4. Hi afegim sal o tamari al gust, hi afegim el vinagre i remenem bé per integrar-ho.
5. Refredem la sopa i la servim freda amb una mica de coco ratllat espolvorejat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada