20.7.16

GASPATXO DE PRÈSSEC






INGREDIENTS (per a 6 persones)

1 kg de tomàquets tipus pera
500 g de préssecs
½ pebrot verd
1 gra d’all
Vinagre de poma
Sal
Oli d’oliva verge extra

 Per a la guarnició: Préssec, pebrot i tomàquets a daus petits

PREPARACIÓ:

1. Pelem l’all i, si volem, li traiem el germen del mig.
2. Rentem i traiem les llavors del pebrot verd.
3. Rentem i escaldem els tomàquets en una olla amb aigua bullint, durant un minut. Els passem a un bol amb gel per refredar-los. Els pelem i els tallem a bocins.
4. Pelem i tallem els préssecs.
5. Ho posem tot en un vas de batedora, amb una mica de sal, unes gotes de vinagre i un raig d’oli d’oliva. Triturem a màxima potencia. Rectifiquem de textura i si ho volem més líquid hi afegim una mica d’aigua.
6. Ho posem a la nevera durant un mínim de dues hores.
7. Servim el gazpacho amb uns bocins de pebrot, tomàquet i préssec tallat finets i amb un raig d’oli d’oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada