20.7.16

SALMOREJO DE CIRERES I REMOLATXA





INGREDIENTS (per a 6 persones)

700 g de tomàquets tipus pera
500 g de cireres madures
2 remolatxes mitjanes (unos 150 g cada una) crues
150 g de pa dur
75 ml d’oli d’oliva verge extra
Vinagre de poma al gust
Sal
Pebre negre
100 g de formatge feta
50 g de nous pelades

PREPARACIÓ:

1. Rentem i pelem els tomàquets, escaldant-los prèviament. Traiem l’os a les cireres. Pelem les remolatxes i les tallem en daus grans.
2. En una batedora americana o robot de cuina, afegim el tomàquet, les cireres i la remolatxa amb l’oli, vinagre al gust, un got d’aigua i una mica de sal.
3. Hi afegim el pa tallat en bocins mitjans perquè es mulli fàcilment. Deixem reposar i tornem a triturar fins a aconseguir una crema fina i espessa.
4. Posar a la nevera un mínim de dues hores, fins que estigui fresc. Es pot servir amb una mica de formatge feta a dauets, unes nous picades, un rajolí d’oli d’oliva i pebre negre acabat de moldre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada