25.10.16

BONIATO FREGIT AMB BOLETS, PERNIL IBÈRIC I OUS TRENCATS





Ingredients I elaboració per a 4 persones


4 ous frescos grans
2 boniatos mitjans .
300 gr. bolets de temporada .
100 gr d'encenalls de pernil ibèric.
Oli de llavors, sal i pebre.
Oli d'oliva.

Netegem els boniatos, el pelem i els tallem com si fossin patates fregides.
Fregim, removent amb freqüència amb abundant oli fins que quedin cruixents.
REtirem i posem en paper de cuina, que absorbi tot l'oli sobrant.
Reservem.
Netegem els bolets i tallem a trossos mitjans i saltem en una paella amb oli d'oliva fins que perdin la seva aigua de vegetació.
Fregim els ous fins que quedi la clara cuita i el rovell poc fet.
Per a servir posem en un plat els xips de boniato amb els bolets i les virutes de pernil ibèric i a sobre l'ou.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada