6.10.16

CREMA D'AMETLLES AL FOIE




2 cebes.
100 gr d'ametlla marcona crua sense pell.
15 gr de motlla de pa
50 gr de mousse d'ànec.
100 ml de crema de llet.
Uns daus de foie micuit .
Cristalls de sal.
100 ml d'oli d'oliva verge.
Sal al gust.
Brou de pollastre.

Tallem ben petita la ceba i l'ofeguem fins que quedi ben caramelitzada.
Afegim les ametlles amb la ceba i deixem torrar.
Batem les ametlles i la ceba afegint de mica en mica el brou.
Quan estigui ben batut, afegim la motlla de pa, més brou i continuem batent.
Afegim la crema de llet i la mousse d'ànec.
Ha de quedar dens, cremós.
Afegim l'oli i batem per a que emulsioni.
Per servir posem la crema amb uns daus de foie micuit i uns cristalls de sal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada