20.10.16

LLUÇ AMB CEBA A LA CERVESA AMB BOLETS


 

Ingredients i elaboració per a 8 persones

1  lluç de 1 kilo més o menys tallat a rodanxes
2 gots de cervesa
Fumet de peix d'haver bullit el cap del lluç.
1 porro
Oli d'oliva, sal,  2 grans d'all i julivert
Farina.
10 gr de bolets deshidratats
250 gr de bolets frescos de temporada
1 kilo de ceba tallada en juliana

Fem un fumet sofregint el cap del lluç i el xafem bé.
Afegim 1 litre d'aigua i deixem bullir durant mitja hora.
Triturem i colem pel xino.
Afegim els bolets deshidratats.
Reservem.
Salem i enfarinem el peix, posem a la cassola donant-li la volta quan agafi color.
Retirem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba fins caramelitzar-la.
Tallem el porro a rodanxes fines i ofeguem a foc lent per a que no agafi color.
S'afegeix l'all picat.
Netegem els bolets, els trossegem grosserament i afegim.
Incorporem de nou el lluç.
Afegim la cervesa i deixem uns minuts per a que redueixi.
Afegim una mica de fumet de peix, deixem coure uns 10 minuts fins que espesi la salsa.
Esmicolem amb julivert picat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada