11.10.16

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ I BOLETS


 

Ingredients i elaboració per a unes 20 unitats

600 gr de bacallà esqueixat amb el punt de sal.
1 all llaminat
300 gr d'oli d'oliva .
1 fulla de llorer.
Sal.
150 ml de crema de llet.
2 llaunes de pebrots del piquillo sencers.
Oli d'oliva, sal i pebre
100 ml de nata líquida.
250 gr de bolets de temporada .

Posem el bacallà en aigua freda amb la fulla de llorer.
Posem al foc i quan comenci a bullir retirem del foc i deixem tapat fins que es refredi.
Escorrem bé.
Escalfem l'oli i en una altra casserola apartem 100 ml d'aquest oli i posem l'all tallat a làmines.
Abans de que agafi color l'all posem tot el bacallà, removem continuament amb una cullera de fusta i quan hagi absorbit tot l'oli triturem amb la túrmix fora del foc.
Sense parar de remoure anem possant la resta de l'oli i la crema de llet (ambdòs tèbis) i anem lligant com si fos una maionesa.
Rectifiquem de sal i pebre si fes falta.
Deixem refredar.
Netegem els bolets i les trossegem molt petites.
Deixem refredar i barregem amb la brandada de bacallà.
Escorrem els pebrots.
Posem la brandada en una màniga i farcim els pebrots sense que sobresurtin.
Els marquem en una paella amb una mica d'oli.
Els servim amb un rajolí de salsa per sobre.
Per a la salsa tallem la ceba i ofeguem fins que quedi confitada.
Afegim el brou d'au, la crema de llet i els bolets secs, salem i deixem que bulli a foc lent mínim uns 20 minuts.
Afegim una nou de mantega i triturem amb la túrmix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada