6.10.16

POLLASTRE ROMESCAT AMB CIRERES



Ingredients i elaboració per a 4 persones

1 pollastre tallat a trossos petits
2 caps d'all.
15 ametlles crues.
15 avellanes torrades
2 nyores
3 tomàquets triturats i colats.
100 ml de vi blanc.
Oli d'oliva, sal, pebre.
1 litre de brou d'au.
2 pastanagues ratllades petites.

Torrem les ametlles, les avellanes i els caps d'all.
Possem a remull amb brou de pollastre calent les nyores sense llavors.
Juntem tot i triturem en una mica de brou.
Reservem.
Salem els trossos de pollastre i sofregim en una cassola pels dos costats, que quedin ben daurats.
Retirem i reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada ben petita fins que caramelitzi.
Afegim la pastanaga tallada petita.
Reincorporem el pollastre.
Afegim el vi i deixem que evapori l'alcohol.
Afegim la picada.
Afegim la resta de brou, que cobreixi el pollastre.
Deixem coure lentament uns 30 minuts fins que el pollastre quedi ben tendre.
En l'últim moment posem les cireres panses i deixem que faci xup xup 10 minuts.
Si el deixem reposar sabrà millor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada