11.10.16

RISSOTO DE VERDURES DE TEMPORADA I BOLETS AL PESTO SICILIÀ



INGREDIENTS PER A 6/8 PERSONES

500 gr. d'arròs arborio.
2 litres de brou de pollastre
4 cebes de Figueres, 
300 gr de carbassa, 1 porro, 1 carbassó.
15 gr. de bolets deshidratats.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratllat.
Un chorro de vino blanco.
Sal.

ELABORACIÓ

Hidratem els bolets en brou calent
Tallem la ceba molt petita i ofeguem lentament fins que quedi color bronze.
Tallem les verdures en mirepoix i afegim a la ceba fins que es tovi sense deixar-les massa ofegades.
Afegim una nou de mantega, l'arròs i un rajolí de vi blanc.
Afegim el brou a l'arròs a poc a poc. A mesura que vagi perdent líquid anem afegim més.
Ratllem el formatge parmesà i l'aboquem al pesto i un cop estigui fet l'arròs, l'aboquem el pesto i el formatge i removem fora del foc.
Servim i decorem amb formatge parmesà ratllat (opcional).

PESTO SICILIÀ

15 gr de pinyons o ametlles 
unes fulles d'alfàbrega 
oli d'oliva 
sal 
pebre 
2 tomàquets secs hidratats en oli 
1 gra d'all.

Juntem tots els ingredients i triturem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada