23.11.16

CANELONS DE CARBASSA I PINYONS GRATINATS AMB CREMA DE FORMATGE GORGONZOLA



Ingredients i elaboració per a 8 persones

600 gr de polpa de carbassa tallada a dauets
50 gr de pinyons crus.
2 cebes tallades a dauets.
1/2 litre de nata per a cuinar 18%
100 gr de formatge gorgonzola
32 plaques de canelons
Sal, pebre, nou moscada i oli d'oliva

Sofregim la ceba fins que quedi ben confitada.
Afegim la carbassa i deixem coure fins que quedi ben desfeta.
Torrem els pinyons i afegim.
assaonem i deixem refredar.
Bullim els canelons tal i com ens indica el fabricant.
Refredem i posem en draps de cuina que es refredin.
Quan estiguin secs farcim els canelons.
Escalfem la nata i quan arrenqui a bullir afegim el formatge gorgonzola.
Sense deixar de remenar afegim la nou moscada, sal i pebre.
Cobrim els canelons i gratinem amb formatge parmesà ratllat.
Servim calents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada