28.11.16

COCA DE RECAPTE AMB CARBASSÓ, MELMELADA DE CEBA, FIGUES I PERNIL D'ÀNEC



Ingredients i elaboració per a 4 persones

200 gr de farina.
Sal.
40 gr d'oli d'oliva.
Aigua freda.
4 figues
Foie micuit congelat
Ceba confitada
Pernil d'ànec laminat
1 carbassó

Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli.
A mesura que anem amassant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscosa però sense que sigui enganxosa.
Treballem la massa i estirem amb el corró fins a donar-li forma allargada.
Posem al forn 15 minuts i traiem.
Posem en cada coca una base de ceba confitada, carbassó tallat molt fi i posem al forn 10 minuts més.
Traiem i posem les figues tallades molt fines i el pernil d'ànec amb virutes de foie per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada