2.11.16

CREMA VELOUTÉ DE CASTANYES


 

Ingredients i elaboració

600 gr de castanyes.
1 patata
4 ceba.
1 porro.
1,5 l de brou de pollastre.
200 ml de crema de llet.
2 claus d'olor, 2 cardamomos , un pessic de curry.
Sal , pebre i oli d'oliva

Fem un tall a les castanyes.
Les posem al forn preescalfat a 200º uns 10-15 minuts.
Les pelem i reservem.
Paral·lelament tallem en juliana la ceba i la sofregim lentament fins que quedi confitada.
Afegim les castanyes i el brou juntament amb les espècies.
Deixem coure lentament uns 20 minuts.
Triturem bé i colem pel xino.
Tornem a posar al foc.
Afegim la crema de llet i rectifiquem de sal i pebre. 

Elaboració del cruixent de porros

Netegem un porro gran, sense fer servir la part verda.
Netegem la part blanca.
Tallem en juliana d'uns 5 cm.
Posem abundant oli per fregir a foc baix fins que quedi cruixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada