10.11.16

CROQUETES DE LLUÇ I GAMBES AMB ARREBOSSAT DE BLAT



INGREDIENTS I ELABORACIÓ

1 llom de lluç fresc sencer
2 cebes
1/2 litre de llet.
oli d'oliva.
2 nous de mantega.
3 cullerades de farina colmades.
100 gr de gamba petita congelada
Farina, ou batut i flocs de blat triturats.

Posem el lluç en una safata de forn amb sal, pebre i oli d'oliva i posem al forn preescalfat a 190º uns 15 minuts fins que estigui cuita.
Retirem i deixem refredar.
Sofregim la ceba tallada molt petita en l'oli amb la mantega a foc lent fins que estigui feta.
Afegim les gambes i sofregim fins que quedi sec.
Afegim la farina i anem torrant a poc a poc.
Afegim la llet a poc a poc sense parar de remoure.
Incorporem el lluç esqueixat.
Probem de sal i condimentem al nostre gust.
Remenem bé la massa fins que quedi ben treballada.
Posem en una safata i tapem amb film al contacte.
Deixem refredar i reposar un dia en la nevera.
Fem les croquetes, pasem per farina, ou i flocs de blat i fregim amb abundant oli de girasol i després traiem amb un paper de cuina l'oli sobrant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada