10.11.16

FIDEUS A LA CASSOLA AMB BOLETS I MANDONGUILLES




Ingredients per a 6 persones

250 gr. de fideu gros del nº 4 .
1 ceba.
Pebrot dolç i vi blanc.
3 tomàquets vermells triturats.
Sal, pebre, oli d'oliva , 3 grans d'all
1 litre de brou de pollastre
300 gr de bolets de temporada variades
10 gr de bolets deshidratats
600 gr de carn picada de vedella i porc
1 picada d'all i julivert
100 gr xampinyons
1 ou

ELABORACIÓ

Juntem la carn picada, la picada d'all i julivert, els xampinyons molt picats, l'ou, sal i pebre. Fem les mandonguilles.
Fregim i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba tallada petita.
Afegim el tomàquet triturat, deixem que sofregi.
Afegim els bolets i sofregim bé.
Aboquem els fideus i barregem amb el tomàquet. Afegim el brou de pollastre calent amb els bolets deshidratats que haurem posar a escalfar prèviament. 
Quan porti 5 minuts couent, afegim les mandonguilles i deixem coure 5 minuts més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada