28.11.16

PANNACOTA DE FORMATGE PARMESÀ AMB MELMELADA DE TOMÀQUET I BOLETUS


 

Ingredients i elaboració

200 gr de llet.
200 gr de nata 33 % matèria gr.
Sal
3 fulls de gelatina
100 gr de formatge parmesà reggiano
Melmelada de tomàquet
100 gr de bolets variats frescos de temporada

Posem a bullir la llet, amb la nata, sal.
Deixem que arrenqui a bullir i fora del foc afegim el formatge parmesà ratllat sense parar de remenar fins que es desfaci.
Remullem la gelatina en aigua freda 5 minuts.
Quan estigui blanda, afegim a la barreja de llet i nata fora del foc.
Barregem bé amb unes varetes.
Repartim en copes individuals i fiquem a la nevera.
Netegem els bolets i tallem petites.
Quan estigui fred i coagulat afegim la barreja de melmelada de tomàquet i bolets.
Decorem amb virutes de formatge parmesà.
Servim fred.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada