2.11.16

TIMBAL DE CONFIT D'ÀNEC, PURÉ DE BONIATO I BOLETS


  
Ingredients i elaboració per a 8 persones

2 cuixes de confit d'ànec.
300 gr de bolets de temporada.
2 boniato mitjà.
2 nous de mantega.
1 rajolí de nata líquida.
Formatge ratllat per a cuinar.
Sal , pebre, nou moscada.
Oli d'oliva .

Empastifem d'oli el boniato i rostim al forn.
Trinxem tot amb una forquilla i en calent posem la mantega, la nata líquida, la sal, el pebre i la nou moscada.
Reservem el puré. 

Escalfem les cuixes d'ànec per licuar el greix.
Esmicolem bé i reservem. 

Netegem bé els bolets que hàgim escollit amb un drap humit o pinzell.
Les trossegem petites i saltem en una paella fins que perdin l'aigua de vegetació.

Per montar el plat, posem en un motlle una base de puré, confit i bolets.
Repetim l'operació. Acabem amb puré i formatge ratllat i gratinem al forn.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada