5.12.16

BOMBÓ DE FOIE A LA XOCOLATA AMB AMETLLA CROCANTI




Ingredients i elaboració

1 terrina de foie micuit d'ànec u oca.
1 poma, 1 nou de mantega, 2 cullerades de sucre, mel .
Ametlla llaminada
Crema de vinagre balsàmic.
70 gr de xocolata fondant .

Fem boles amb el foie, posem en paper vegetal i congelem.
desfem la xocolata en el microones amb una mica d'aigua.
Arrebossem de xocolata el bombó i tornem a posar en la nevera.
Quan estigui dur la xocolata les empapem de mel i arrebossem amb ametlla laminada esmicolada i torrada.
Pelem la poma i tallem a trossos petits.
Posem en el foc la mantega i el sucre amb la poma i cuinem fins que la poma esitgui feta.
Posem en una cullereta de càtering 3 trossos de poma, a sobre el bombó de foie i a sobre un rajolí de vinagre balsàmic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada