5.12.16

CREMA DE CARABINEROS



Ingredients i elaboració per a 6 persones
6 carabineros
1 porro, 1 pastanaga, 2 tomàquets madurs
100 ml de nata per a cuinar
50 ml de conyac
1 litre d'aigua , 100 gr d'arròs .
Sal , pebre, all i julivert, oli d'oliva verge

Pelem els carabiners, conservant el final de la cua.
Daurem les carcasses i els caps i anem triturant per a que soltin el suc.
Incorporem el porro, la pastanaga i deixem ofegar uns miuts fins que estigui transparent.
Afegim conyac i deixem que evapori l'alcohol.
Afegim el tomàquet ratllat.
Deixem fins que evapori l'aigua de vegetació.
Afegim la picada d'all i julivert i deixem 2 minuts.
Afegim l'aigua, l'arròs, el pebre i la sal.
Deixem coure 20 minuts.
triturem i colem el xino.
Posem una reixeta i couem al vapor els carabiners.
Han de quedar gairebé crus.
Servim la crema calenta amb un carabiner per persona.
Decorem amb un rajolí d'AOVE i una mica d'herbes fresques.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada