3.12.16

SAQUETS DE PASTA BRICK AMB RAP, GAMBES, MANGO I SALSA NANTUA D'ALLS TENDRES


 

Ingredients i elaboració per a 8 persones

2 lloms sencers de rap fresc
16 cues de gamba argentina
1 paquet de pasta brick
1 manat d'alls tendres
1 porro
1 mango
Oli d'oliva, sal, pebre, cognac, mantega

Sofregim els alls tendres tallats petits fins que estiguin fets.
Afegim el porro tallat a rodanxes.
Quan estigui ben ofegat afegim un cap de gamba i triturem.
Flambegem amb conyac.
Afegim una mica d'aigua i bullim.
Triturem amb una nou de mantega.
Salpebrem i reservem.

Tallem el rap a trossos i saltem en una paella.
Fem el mateix amb les cues de les gambes.
Fem paquetets de massa brick, posem un tros de rap, una gamba i un tros de mango llaminat.
Cordem amb un tros de pasta brick.
Possem al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts.
Servim calent amb un fons de salsa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada