3.12.16

SOPA CASTELLANA AMB OU POCHÉ


 Resultat d'imatges de sopa castellana con huevo

Ingredients i elaboració per a 6 persones

6 ous
100 gr de pernil ibèric tallat a trossos molt petits.
100 gr de xoriço ibèric tallat molt petit
1 litre i mig de brou de pollastre
1 pastanaga tallada en mirepoix
1 porro
6 grans d'all
Sal , pebre, pebrot vermell fumat, julivert.
Vi blanc
Formatge parmesà, gruyere i emmental acabats de ratllar.

Tallem a làmines fines els alls i sofregim en oli en una cassola.
Afegim el pernil i el xoriço.
Afegim el pebre vermell i el vi i deixem que evapori.
Afegim el brou amb la pastanaga i deixem coure 15 minuts.
Couem els ous pochés en aigua amb vinagre.
Emboliquem trossets de pernil i xoriço amb pa de motlle i fregim amb abundant oli calent.
Servim la sopa amb l'ou poché i els picatostes fregits farcits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada