5.12.16

TARTA FINA DE SARDINES


 

Ingredients i elaboració

1 planxa de pasta de full.
4 sardines grans.
2 cebes de Figueres .
Una mica de farigola seca.
4 tomàquets canaris
Sal , pebre, oli d'oliva.
Un grapat d'olives negres de l'Alt Aragó.

Netegem els tomàquets, els partim per la meitat i els ratllem al màxim.
Posem la polpa en un colador per a que perdi l'aigua.
Condimentem de sal, pebre, farigola i oli d'oliva. Reservem en la nevera.
Netegem bé les sardines i les separem en 2 lloms, sense espines.
Tallem la ceba en juliana i confitem a foc lent-mig fins que agafi color marró.
Estirem la banda de full i el tallem en rectangles individuals.
Posem en una safata de forn amb un pes a sobre per a que no pugi i fornegem a 200º uns 20 minuts.
Traiem i deixem refredar.
Posem ceba confitada per sobre i un llom de sardina per sobre i posem al forn 10 minuts més.
Traiem del forn i traiem la sardina, posem tomàquet ben escampat i fiquem de nou la sardina.
Acabem posant sal maldon i un rajolí d'oli d'oliva.
Menjar tèbi o fred.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada