26.1.17

CREMA D'AU


La imagen puede contener: comida

Ingredients i elaboració

2 pits de pollastre grans trossejades.
3 cebes mitjanes
2 litres de brou de pollastre.
100 cl . crema de llet
Maizena.
Sal, oli d'oliva
2 llesques de pa de motlle
Ceba caramelitzada

Ingredients i elaboració del brou de pollastre

Per a fer el brou, possem en una olla amb aigua freda carcases de pollastre, pit de gallina, 2 ossos blancs prèviament escaldats, 1 os de pernil, 1 espinada, 1 branca d'api, 1 ceba, 2 pastanagues, 1 patata. Deixem coure tot 2 hores (40 minuts amb olla a pressió)
Tallem la ceba en  juliana i sofregim fins caramelitzar.
Quan agafi una mica de color afegim els pits trossejats del brou i sofregim.
Afegim el brou i deixem bullir una mitja hora més o menys a foc lent.
Retirem i triturem bé, colem sense deixar de triturar amb la batedora.
Tornem a portar a bullició i afegim la crema de llet i deixem bullir fins que espessi.
Reservem.
Posem melmelada de ceba al pa i tallem a trossos petits.
Posem al forn preescalfat a 200º i torrem.
Servim la crema calenta amb els crostons de pa i un rajolí de crema de llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada